dimarts, 6 de març de 2018

Benvinguts al nou blog d'EL POUIniciem una nova etapa amb renovades ganes i nous projectes que us anirem anunciant els propers dies.

Novetats del blog:


  • En l'apartat Articles d'EL POU destacats,  si cliqueu sobre els  links que s'inclouen  podreu accedir al núvol on trobareu articles publicats en revistes  passades i baixar-vos els que siguin del vostre interès. Puntualment s'aniran afegint-t'hi més.
  • A l'esquerra del blog, trobareu un enunciat amb el nom de Biblioteca dels nostres barris, on si cliqueu sobre el dibuix dels llibres, accedireu a una llista dels llibres editats relacionats amb els barris del Districte.
  • A l'esquerra dels blog podreu informar-vos de les properes caminades  i Dimecres d'EL POU projectats, junt amb la indicació dels dies que es duran a terme.

Puntualment  anireu essent informats de totes les novetats en relació amb les futures activitats de l'entitat  al llarg de l'any. 

Si voleu que us arribin les comunicacions per correu electrònic, només teniu que incloure la vostra adreça electrònica en l'apartat corresponent a la dreta del blog.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada