dimecres, 18 de setembre del 2019

El POU: Comencen les nostres activitats


  •  El dia 7 va tenir lloc l’acte de la col·locació de la placa en record de l’historiador d’Horta Felip Capdevila, tant llargament reivindicat per nosaltres, ja és la tercera que se li fa i esperem que duri molt de temps.  A l’acte hi va assistir la seva filla Roser Capdevila i nombrosos membres de la família, persones del Districte i veïns d'Horta. Va quedar pendent que a la placeta se li posi el nom de l'historiador i que aparegui  al nomenclàtor, la nova  Regidora del Districte n'ha pres nota de la reivindicació.

Dia de la inauguració





  • En la celebració de la Festa Major d'Horta hem organitzat dues activitats juntament amb l’Associació de Veïns d’Horta. Per segon any  el concurs de fotografia a Instagram #objectiuhorta amb el tema d’espais i escenes d'Horta. Ha estat un èxit tant per la qualitat de les imatges com per la quantitat de participants. Més de 400 fotos i uns 70 participants. Els dos primers premis han estat adjudicats per un jurat format per un membre de l'AV d'Horta, un membre del Grup d'Arquitectes d'Horta-Guinardó i un membre d'El Pou. El tercer premi va anar a parar al participant que havia rebut més likes a Instagram. Podeu consultar a Instagram totes les fotografies del concurs,  les 20 millors fotos ja estan exposades  des del dia 13 al 30 de setembre a la Biblioteca de Can Mariner, on també pot veure una projecció de totes del fotos presentades al concurs.


  • L’11 de setembre al matí, es va celebrar la 2a edició de la Gimcana Descobrim Horta: un recorregut pel barri a través de deu proves amb el tema comú de l’aigua. El matí va començar amb pluja però després els dotze equips van poder gaudir d’un bon dia de sol. Vuit equips van fer totes les proves i tres van assolir tota la puntuació possible. L’objectiu del joc era trobar els llocs del recorregut, a partir de les pistes que s’enviaven per whatsapp. Les pistes consistien en una imatge molt parcial de l’element que calia trobar i un rodolí fent referència a algunes de les seves característiques (carrer, funció, etc.). Si els concursants no en tenien prou s’enviava una segona imatge més completa, en aquest cas el valor de la prova es reduïa a la meitat. Guanyava l’equip amb més punts i si hi havia empat, el que ho feia amb menys temps.Els participants s’ho van passar d'allò més més bé , alguns repetien donat  que  ja havien participat en l’edició anterior. Aquest any han augmentat els participants. Cal agrair a l’Ateneu Hortenc que, amb la pluja en el moment dels preparatius inicials, ens va cedir un espai per poder fer el control de tota la prova, substituïnt el Parc de les Rieres d'Horta, que és on estava previst.
          Moltes gràcies a tothom per participar!



Finalment cal indicar que El POU, va ser present en la Fira d'Artesania  celebrada el dia 14 de setembre al carrer Tajo durant la Festa Major. A la nostra Carpa es van poder adreçar totes aquelles persones que requerien informació sobre les nostres activitats i comprar alguna de les nostres revistes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada