dissabte, 23 de novembre del 2019

Presentació de l'Atles de l'aigua al Casal de la Font d'en Fargues





Amb una gran assistència de veïns i amics d'EL POU, es va dur a terme ahir  la presentació del llibre l'Atles de l'aigua en el Casal de la Font d'en Fargues.

Al mateix temps,  també es va parlar de l'eterna reivindicació del veïnatge que fa anys demanen la rehabilitació de la històrica Font d'en Fargues, que es troba en una situació deplorable des de fa ja massa temps. Els terrenys ja són oficialment de l'Ajuntament, el projecte està finalitzar, ara es necessita voluntat política i financiació adequada perquè el projecte passi a ser una realitat.  

En Jaume Macià va realitzar una clara exposició, analítiques recents en ma,  respecte l'actual insalubritat del l'aigua de la font  i va fer una comparació amb les virtuts que segons la publicitat de l'època, li van donar tanta fama a principis del segle XX.

Finalment i com colofó en Juanjo Fernández, membre de l'associació  d'El POU ens va oferir un Powerpoint amb fotos de la seva factura, on es va poder contemplar abastament la mina per dins, imatges que mai no havien  estat exposades als ulls dels veïns i un petit vídeo que ell mateix va gravar en el seu moment.

Tot plegat va donar lloc a una agradable i profitosa vetllada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada