dimarts, 15 de setembre del 2020

Nova etapa.... amb precaucions


 

Benvolgut amics i seguidors:

Tot el que està passant últimament està afecten la vida, el treball i les activitats de tothom, tot s'ha d'adaptar a la "nova normalitat".

Hem passat gran part de l'estiu preparant un Mapa de Memòria de tots els edificis i elements interessants del Districte, ha estat una feina interessant però feixuga, actualment ja s'està entrant les dades aconseguides al programa informàtic que es lliurarà a la Seu del Districte.

Nosaltres hem treballat últimament per videoconferència i presencialment aquestes dues últimes setmanes. Estem preparant els articles de la revista número 10 i estudiant de quina manera poden posar en marxa algunes de les nostres activitats.

Segurament començarem a organitzar els Dimecres d'EL POU, amb aforament limitat i mitjançant inscripció prèvia, ja us avisarem.

Les persones que us vareu inscriure per fer fotos del Guinardó, sapigueu que no us hem oblidat, ara per ara no és possible organitzar grups de treball però tan aviat la situació ho permeti ens hi posarem i us ho farem saber a la brevetat possible.

Fins ben aviat








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada