dilluns, 4 de gener del 2021

Inclusió de les revistes d'EL POU en el RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert)





Benvolgudes i benvolguts socis,

A la revista EL POU núm. 10 ja us informàvem que hem signat un acord amb RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) i per això des d'ara ja es pot consultar a: https://www.raco.cat/index.php/ELPOU/issue/archive, qualsevol article de les revistes del número 1 al 8 (s'aniran incorporant els números posteriors). A més a més RACO també és indexat per Google, Google Acadèmic i d'altres cercadors de la Xarxa com ara Bing. 

RACO és un projecte del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i de la Biblioteca de Catalunya que aplega més de 500 revistes amb uns 240.000 articles d'institucions i associacions de caire científic, cultural, històric... cosa que possibilita l'accés i la difusió d'una quantitat d'informació considerable.

Aquest tomb qualitatiu de la nostra revista eixampla la possibilitat de divulgació dels seus articles cosa que ens satisfà molt ja que un cop s'exhauria la revista en paper, malgrat que després la passem a format digital en cedé, ens limitava poder proporcionar números endarrerits. No obstant i això seguirem fent la revista com sempre, en paper per poder fullejar-la, llegir-la i guardar-la de la forma tradicional. I en format digital en cedé sempre que n'hi hagi demanda. 

Esperem que aquesta novetat us sigui útil i estem a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment o comentari.

Desitgem que tingueu un bon any 2021!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada