dijous, 25 de novembre del 2021

Presentem la revista!!

Com és habitual, la revista EL POU torna a sortir al carrer aquest desembre. 

Gràcies a la col·laboració de molts autors, el número 11 d’aquesta publicació ofereix als lectors un ampli repertori que abasta diversos camps i diversos barris del nostre Districte. 

Us convidem a l'acte de presentació que farem el dimecres dia 15 de desembre a les 19:00 al Casal d'Entitats Mas Guinardó.


Oferim d’entrada un ampli reportatge sobre els trasllat de les antigues oliveres del mas Viladomat des de Banyeres del Penedès fins a Barcelona, on han estat replantades a la ronda del Guinardó, al costat de l’Hospital de Sant Pau. També dediquem pàgines a temes d’ensenyament (parlem de dues escoles) de cultura (destaquem la presència de l’editorial Club Editor al Carmel) o de patrimoni (expliquem la problemàtica de la futura Clota). Recordem l’aniversari del Planetari de l’Escola del Mar i repassem la història de la Llar Sant Jordi de la Vall d’Hebron. I altres temes com l’espiritisme a Horta o el moviment okupa al Guinardó. Quan a urbanisme, centrem l’atenció en les cases del periodistes de la Font d’en Fargues, en la finca coneguda com la Jungla, en els edificis aixecats per la família Giol a Horta, o la ferida deixada per l’obertura de la ronda del Guinardó. I com sempre, la nostra entrevista dedicada en aquest número a José Luís Petreñas, promotor de la vida col·lectiva al barri de Can Baró. També recordem en Jaume Canet, que ens va deixar a començaments de 2021.

Tot això en 100 pàgines de lectura amb moltes imatges. Us interessa?

1 comentari: